Reece James droomt ervan hier in Chelsea te zijn
نوشته شده توسط : Hency

Chelsea-jongere Reece James heeft een nieuw contract van vijf en een half jaar getekend om hem tot de zomer van 2025 bij Stamford Bridge te houden. James noemde het een "droom om hier in Chelsea te zijn en week in week uit te spelen en een contract te hebben nog vijf en een half jaar leeft de droom opnieuw. "

Sinds hij een goedkope voetbalshirts droeg en terugkeerde naar volledige fitness, heeft James tot nu toe 18 wedstrijden gespeeld en zijn seniordebuut gemarkeerd met een doelpunt in de 7-1 Carabao Cup-overwinning op Grimsby Town. "We zijn erg blij dat hij nu de perfecte kans heeft om daarop voort te bouwen en voor ons nog vele jaren een belangrijke speler te worden," voegde Chelsea-directeur Marina Granovskaia eraan toe.

James, 20, speelde vorig seizoen in Wigan en heeft daarop voortgebouwd door een deel van het eerste team van Frank Lampard te worden deze periode. Fans in Chelsea shirt kijken uit naar zijn buitengewone optreden. De jongere lijkt waarschijnlijk te worden opgenomen in zijn 23-koppige ploeg voor Euro 2020. Zijn oog voor een kwaliteitslevering werd bewezen door cijfers die werden gematcht door twee andere voormalige oud-leden van de Blues 'eindschool. Lampard zei: "Hij is een goede voetballer in termen van zijn bewustzijn, niet alleen zijn kruisen die echt opvallend zijn. Hij kan spelen."





:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 دی 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: